You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AH DEĞİL AY KAL BENİM İÇİN

General
İçimde yalnız yürürken; sığınırda geceye; Ay kollarsa gözlerim; yakamozu seni hatırlatan Ay kal benim için.
Gündüz yorar da kalbimi; başımı siyah saçlarını hatırlatır diye geceye yaslarsam; suda titreyen ışık, yüzünden yansıyan Ay doğsun benim için.
Az sonra uyku kıyısında yürüyeceğim; Ay'nı yastığa baş koyarken; sıcaklığını hissederken; sen rüyada; ben peşi sıra bakarken; yastığım deniz sakinliğinde Ay'a yataklık etsin isterim. Neden mi?
Ne zaman Ay ışığı vursa yalnızlığıma; Ay'nadaki yüzüm sende titrek bir sudan bahane kalıyor. Denize bir kayık edasıyla yürürken; son dileğim ay'dan: Ah değil Ay kal benim için.
*Dileğim; bir birimizin Ah'ına değil Ay'ına talip kalalım.

s.hocaoğulları
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.