YALNIZ BAŞLAMADAN ÖNCE SEN KENDİNE ŞUNU SORACAKSIN !
- YOK VİDEO İZLEME VAKTİM YOK
- YOK İŞLERİM VAR YOĞUNUM ( Her Şeye Vaktin Var Buna Mı Yok )
- BEN OKUDUM ARAŞTIRDIM . EEE ? MÜSLÜMAN DEĞİLİM ! Madem Okudun Araştırdın Buyur Seni Laboratuvara Davet Ediyoruz ! Seni Mantık İlmine Davet Ediyoruz. Yok Ben İzlemeyim. O Zaman Ben Araştırdım DEMEYECEKSİN ! BEN İNANMIYORUM ÇÜNKÜ DİN HAYATIN HER ALANINI DÜZENLİYOR. BEN HAYVANLAR GİBİ BİR ÖZGÜRLÜK ARIYORUM. HER HALTI YAPMAK İSTİYORUM. O YÜZDEN KULAK TIKIYORUM Diyeceksin ! Demeyeceksin Ben Okudum Araştırdım !
- Video Uzun. Eeee Hani Siz Okuyup Araştırıyordunuz ? Hızlandırırsın Dinlersin Bir Videoyu Dahi İzlemeye Vakit Ayıramıyorsan BEN ARAŞTIRDIM DE ME YE CEK SİN ! O Yalanı Kendine Söyle
- Sorularım Var Cevap Veremedi Kimse ! Buyur Cevap Buyur Sor ! Cevap Veremediler DEME ..
Ez Cümle Sorularım Var Diyen Her Ateist + Deist + Agnostik Vs Vs Hepsine Hodri Meydan ! ALLAH VAR İSPATIMIZDA VAR !İSLAM HAK PEYGAMBERİMİZ HZ MUHAMMED Sallallahu Aleyhi Vesellem Haktır. HER SORUYA CEVAP VERMEYE HAZIRIZ ! SOOOR ! Gerekirse Özelden Yaz Vallahi Billahi Her Soruya Cevap İnşaAllah Biiznillah Vereceğiz.
Not: Şimdi Kendine Şunu Sor İzlerim Müslüman Olurum mu Diye Korkuyorsun ? Yoksa İlimden mi Korkuyorsun ?