You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ağlamak Bir Parça Olsun Utanmaktır

Profesör
Ağlayın ey dünya Müslümanları!..Başınızı elleriniz arasına alıp kanlı gözyaşları dökün...

Kanları seller gibi akan masum, çaresiz ve mustaz’af kardeşlerinize uzanmayan elleriniz için ;

müstekbir ve zalimleri sadece kınamakla yetinen dilleriniz için;hayatlarının baharında soldurduğunuz gönül güllerimiz için ağlayın!...

Ağlamak;bir parça olsun utanmaktır,bu yüzden ağlayın...
Ağlamak bir parça olsun utanmaktır.,bu yüzden ağlayın diyorum ya...Yüzünden haya perdesi sıyrılmış dünyacılara bu tavsiye bile fazladır. Her şeyin hesabı görülecek ve sorulacak. Belki düşman silahı ile alnında ve göğsünde güller açıp cennete uçan şehitler mesut gülümserlerken bize vurdum duymazlığımız ve duyarsızlığımızın hesabı sorulacak. Sızlamayan kalplerimiz korkuyla çatlarken, bu gün yardım etmeyi beceremediğimiz kardeşlerimiz yardımımıza gelmeyecek.

Hani diyecekler, “Müslümanlar birbirlerini tamamlayan bir binanın tuğlaları gibi idiler, bir vücut gibi idiler? Kenetlenmiş saf idiler? Saf böyle mi olur? Biz birer, birer kara toprağın bağrına düşerken sizler neredeydiniz?
Peşinde koştuğunuz apartmanlar,otomobiller,yalancı şan ve söhretler yetişip kurtarsın sizi!...

Ağlayın ey dünya Müslümanları!
Kardeşlerinizin bir gün mutlaka bu sözleri söyleyeceklerini düşünüp şimdiden ağlayın...Ağlamak bir parça olsun utanmaktır çünkü... Bu yüzden ağlayın diyorum ya... Bu gün bir buçuk milyar civarinda nüfusu ve elliyi aşkın coğrafya da Islam alem-i tam bir güdümlülük sergiliyorsa, oturun da kendi halinize ağlayın...

Çünkü siz perişan ve muhtaçsınız kurtulmaya... Oturun da halinize ağlayın ve siz bu halinizle kimseye bir sey yapamazsınız. Oturun da halinize bu yüzden ağlayın diyorum ya... Ağlamak biraz olsun utanmaktır çünkü....
“YA RAB ! BİR UTANMA HİSSİ VER, GAİB HAZİNENDEN BİZE!...”
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Ağlamak Bir Parça Olsun Utanmaktır
amin..
saolasın guzeldı

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Ağlamakda başka bir şey var da. Onu çözmeye çalışıyorum ara ara.
Çok gülen çok ağlar diye bir laf vardır ya, yani sanki gülmek, mana olarak bir kabı dolduruyor, ağlamak da tam tersine boşaltıyor gibi. ya da tam tersi.
o mana kabı nasıl bir şeyse, diyelim ki çok ağlarsanız, çok gülmeye doğru yatırım yapmış oluyorsunuz.
Bu yüzden, ağlamak iyidir, ama çok ağlamak iyi değil, çünkü bu sefer yakın zamanda çok gülersiniz, bu kez gerçekten ağlamanıza vesile olacak bir şey olabilir.

riskli bir eylem.

durup dururken bence ağlamamak lazım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aglamanın nedenine göre değişir diyelim

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
فَلْيَضْحَكُواْ قَلِيلاً وَلْيَبْكُواْ كَثِيرًا جَزَاء بِمَا كَانُواْ يَكْسِبُونَ

artık yapıp ettiklerinden dolayı az gülsünler çok ağlasınlar
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tşk ederim yazan ellerinize saglık...Ağlamak allah aşkıyla olursa cehennem ateşini söndüren tek sudur... o zaman seyr in yazdıgı gibi az gülüp çok aglamalı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Az gülünce de asık suratlı algılanıyor insan neyse.

Ağlamak duyguların suyu.Allah aşkıyla ağlamayı nasip etsin mevlam gözlerimize.

Çok hoş bir yazıydı teşekkür.gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölüm değilse bizi ayıran yazık olmuş
[Resim: ts_atki2.gif]
Dev gibi kestane ağaçları altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımız mosmor olana kadar balık tuttuğumuz fırtınanın cocuklarıyız biliyoruz ki hırçınlığımız, asiliğimiz, ondandır.

[Resim: tb43nr.gif]

Şampiyon Trabzonspor

Kuşkusuz çocuğuna ''tabağını bitir'' diye bağıramayan tek anne, afrikalı ANNE'dir...
Ölmesinler Artık ..!

AFRİKA yaz 5601'e gönder...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-08-2010, Saat:01:10 AM, Düzenleyen: PoKou / 61.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.