You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Adminlerin hazin sonu

Adminlerin hazin sonu

Profesör
Cvp: RE: Adminlerin hazin sonu
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama burda iki admin var 4tane koyunki tam olsun sağol atşem güzeldigülücük

zuhaha hahahagülücük)
reca Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: Adminlerin hazin sonu
PİŞT SIRITANLAR BAŞINIZ SIKIŞTIĞINDA GELİRSİNİZ GÖRÜRÜM BEN DE SİZİ KİM GÜLCEK HALİNİZE O ZMAN şeytanSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
sadece adminlerin değil hepimizin sonu böle olucak hahahagülücük)
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece adminlerin değil hepimizin sonu böle olucak hahahagülücük)

evet ya bende bazen pc başında kendi kendime konuşuyorum kendi kendime yorum yapıyorum sinirlendimmi kendi kendime bağırıyorum
bazen "acaba delirdimmi" diye düşünmüyor deilim heee hahahagülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sadece adminlerin değil hepimizin sonu böle olucak hahahagülücük)

evet ya bende bazen pc başında kendi kendime konuşuyorum kendi kendime yorum yapıyorum sinirlendimmi kendi kendime bağırıyorum

ayşe sen zaten delüydün hahahahahahaaSmilegülücükhahahahahahaaSmilegülücük
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

[b]ayşe sen zaten delüydün b]

kahkaha evt belki biraz öle olabilirm ama snn kadar deülüm zehra hanım hıh:hııh:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Adminlerin hazin sonu
:D:D harbiden çok komik yaa bence siteden atılcaz gülücük
يَسِّرُوا وَلاَ تُعَسِّرُوا وَبَشِّرُوا وَلاَ تُنَفِّرُوا

* Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz, müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz *

__sûfilere sohbet gerek,ahilere ahret gerek,mecnunlara leyla gerek,bana SENİ gerek SENİ !!!__
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.