Sorunlu bırıyse , sınır hastasıysa vs affı olur mu ve hangı hallerde affı olur ? Buradakı kanunların benım ıçın hıç onemı yok , temızlenmesı gerek çok ınsan var ...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Adam oldurmenın Hangı hallerde Affı olur ?
Adam oldurmenın Hangı hallerde Affı olur ?
Sorunlu bırıyse , sınır hastasıysa vs affı olur mu ve hangı hallerde affı olur ? Buradakı kanunların benım ıçın hıç onemı yok , temızlenmesı gerek çok ınsan var ...
sizin bu öldrmek ile ilgili sorularınızdan sıkıldık..sizin bir ruhsal bir tedaviyemi ihtiyacınız var acaba..insan öldürmeye meilli görünüyorsunuz
ALLAH yardım etsin
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Mesaj: RE: hırsızın malını hırsızdan çalmak ve milititan ...
ben kaçmaya çalışırım sıkıntı değil ama onlar birgün illa ki buluyorlar birilerini . Belki birgün o şanslı kişi ben olurum kimbilir , hazırlıklı olmak gerek her daim
Maalesef bu adamlar dua ederken...dangerw
Dini Sorular
19
491
21-09-2014, 11:19 PM
Konu: hırsızın malını hırsızdan çalmak ve milititan öldürmek
(17-09-2014 11:17 AM)Gül-i Cennet Yazılan: Madem bu sistemde adil olunmayacağından dem vuruyorsunuz. aklınızdan geçenleri uygulayıp kendinizi müşkil hale düşüreceğinize daha az zahmetli çözüm ş...
dangerw
Dini Sorular
19
491
21-09-2014, 10:44 PM
telaş etmeyin arkadaşlar sadece bunlar buzdağının arkasındaki kısımlar . Bunlar hayal değil , hayatta bu kadar tozpembe değil . Dini kuralların içinde insanları çok sıkıştırmaya çalışan kurallar var ...
dangerw
Dini Sorular
19
491
21-09-2014, 10:38 PM
(14-09-2014 04:59 AM)Zehan Yazılan: Bildiğiniz hırsız ve suçluları devletin gerekli mercilerine bildirirsiniz, Suçlunun suçu sabit olursa güvenlik görevlileri gerekeni yapar. Bizim zanla, kendi...
dangerw
Dini Sorular
19
491
16-09-2014, 10:01 PM
Mesaj: hırsızın malını hırsızdan çalmak ve milititan öldü...
günah mıdır ? Günahsa neden günahtır bir de devleti bozguna uğratmaya calışanlar , vatanı bölmeye çalışanlar vs öldürmek günah mıdır sonuçta onlarda bir nevi terörist sayılır ? militan yazacaktı...
dangerw
Dini Sorular
19
491
14-09-2014, 04:52 AM
Konu: Ölüm ile alakalı tekrardan başka sorularım var
çok teşekkürler

dangerw
Dini Sorular
5
154
12-09-2014, 02:40 AM
canına kasttan 1. sefer kurtulup , 2. seferi için sormuştum onu aslında . Bir de diğerleri var tabi

dangerw
Dini Sorular
5
154
10-09-2014, 01:51 AM
Dünya çok pisleşti , kafamda ciddi manada korkunç senaryolar var ve bunlar kesinlikle bir yerlerde yaşandığını düşündüğüm şeyler . Senaryolara girmek istemiyorum soruma öz cevaplar alabilirsem mutlu ...
dangerw
Dini Sorular
5
154
10-09-2014, 01:05 AM
Konu: adam öldürmek günah mı ?
zaten bu duruma bu sayede geldim ben . Eniştem imamdır . Halam Kuran eğitmeni , Ablam vs Doğru yerde olduğumdan eminim çünkü dinde aşırıya kaçmak olmamalı diye düşünüyorum açıkçası , geridede kalmam...
dangerw
Dini Sorular
25
866
01-08-2014, 11:40 AM
Konu: adam öldürmek günah mı ?
Özürdilerim o kısmı başka türlü sentezlemememin mümkünatı yoktu gıyabında şunu kastettiğimi belirtmiştim ; dinar vs durumlarında tl veya herneyse , deve karşılığında başka birşeye dönüşebildiğini vur...
sürekli öldürmekten bahsediyorsunuz..üzülüyoruz
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi