You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ACİL ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİN

Yeni Üye
Öncelikle selamun aleyküm ben 15 yaşındayım şuan sizlere bişey sorucam.
Ergenim ve cünübtüm(utanıyorum ama kusura bakmayın zorundayım çaresiz gibiyim kötü hissediyorum) tuvalete girmeden (meni tam temızlenmeden ıdrar yollarından) gusul abdestı aldım fakat unutmuştum tuvalete gırmeyı sonra duştan cıktım ve hatırladım bıdaha gırersem duşa annem babam şüphelenır olmuyor yani o yöntem yarın cuma oldugu ıcın cuma namazı var gıdıcem gıdebılırmıyım acaba bunu sormak ıstıyorum dedıgım gıbı tuvalete gırmeyı unutup gusül aldım ve dinimizde unuttugumuz ve bılmedıklerımızden sorumlu degılız dıye bılıyorum ama hatırlayınca tekrarını yapmak gerekırmı lütfen yardım edın eger olmuyorsa duş alamıyacagım için ne yapmamı önerirsiniz ne yapabılırım? icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: ACİL ÇARESİZ KALDIM YARDIM EDİN
Tuvalete girmek bir kalıntı kalmadığından emin olmak içindir. Tuvalete girmek diye bir şart yok. Gusül abdesti aldıktan sonra eğer bir kalıntı kaldıysa yeniden gusül abdesti almak zorundasın.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Bu sorunun aynısı yada bir benzeri sorulmuştu forumda.

Tam emin değilim

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar rahatladım ya çok korkuyodum namaz kılamamaktan çok teşekkürler ve foruma bugün katıldım konunun palaşıldıgını bılmıyodum gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.