arkadaşımızın eşine 4 aydır musallat olan aşık cin vakası var.5 aydır hoca efendi tarafından kontrol altında.ibadetlerini yapıyor.kuran okuyor,fikirlerini yapıyor.ama zayıfladığı ve acı çektiğ i halde gitmiyor.hasta zayıf düştüğünde (özel hallerinde)içîndeki yardım alıyor.daha önce denenmiş olumlu sonuç alınmış 70 bin kelimesi tehvid e ihtiyacımız var.Allah rızası için bu kardeşimize yardim edelim.çekebildiğimiz kadar.sayıyı yazalım.inşeallah kurtulur,sizlerde vesile olmuş olursunuz...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Acil..aşık cin musallatı... Allah rızası70 bin kelime-i tevhide ihtiyacımız var
Acil..aşık cin musallatı... Allah rızası70 bin kelime-i tevhide ihtiyacımız var
arkadaşımızın eşine 4 aydır musallat olan aşık cin vakası var.5 aydır hoca efendi tarafından kontrol altında.ibadetlerini yapıyor.kuran okuyor,fikirlerini yapıyor.ama zayıfladığı ve acı çektiğ i halde gitmiyor.hasta zayıf düştüğünde (özel hallerinde)içîndeki yardım alıyor.daha önce denenmiş olumlu sonuç alınmış 70 bin kelimesi tehvid e ihtiyacımız var.Allah rızası için bu kardeşimize yardim edelim.çekebildiğimiz kadar.sayıyı yazalım.inşeallah kurtulur,sizlerde vesile olmuş olursunuz...
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
yardımcı olmaya çalışırdım fakat çok saçma geliyor
gaybi konularda lütfen konuşmayalım diyen alpi bu konuyu nasıl teğet geçmiș. Cinin insana aşık olabileceğine dair kanıtın mı var. Gerçi toplam inancın kendisi ne kadar kanıttır o da meçhul..
Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
haliyle bu iş ona göre doğru olmaz.
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi