You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Abdurrahman Dilipak: "Muhsin Yazıcıoğlu namaz kıldıktan sonra infaz edildi.

General
Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir tim tarafından öldürüldüğünü iddia etti.İşte o anlar

Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili konuştu, ”Muhsin Yazıcığlu helikoptere binmeden önce aradığı bir gazeteci var, o da benim. Dedim bak başkanım. Biz bu dünyada yaptıklarımızın hesabını vereceğiz ama yapmamız gerekipte yapmadıklarımızın da hesabını vereceğiz. Söylediğimizin ve söylemediğimizin hesabını vereceğiz. Sen bazı şeyler biliyorsun, ben bilmiyorum. Senin bildiklerini rüyamda görsem dudağım uçuklar.” ifadelerini kullandı.

İNFAZ EDİLDİ

Sözlerine şöyle devam eden Dilipak, ‘‘Yazıcıoğlu’nun helikopteri düşmedi. Helikopteri sert iniş yaptı. Daha sonra helikopterle gelen bir tim Yazıcığlu’nu infaz etti. Bu işin içinde Amerika, İngiltere ve siviller var. Muhsin Başkan sağ olarak 2 rekat namaz kıldıktan sonra infaz edildi.”

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.