You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Abdestten endişe etmek

Abdestten endişe etmek

Yeni Üye
Abdestten endişe etmek
Merhaba, ben boya yaptım ve elimi iyice yıkadım, elimde boya kalmış mı diye iyice kontrol ettim. Daha sonra da abdest alıp namaz kıldım. Elime yapışan bir şeyin olduğunu görmedim. Çünkü abdest aldığımda elimi iyice yıkamıştım. Namazımı kıldıktan sonra boyadığım dolaba elimi sürdüm ve kurumuş boya parçacıkları elime geldi. Bende hemen onları temizlemek için elimi yıkadım. Elimin temizlenip temizlenmediğini kontrol ederken elime yapışan parçalara bakıp acaba bunlar daha önce var mıydı diye endişe etmeye başladım. Bulaşan boyanın türü su bazlı boya. Bir sitede kireç ve sulu boyaların suyu geçirdiğini ve abdestin geçerli olduğunu okumuştum. Ama yine de endişe ediyorum. Ne yapmalıyım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-10-2021, Saat:06:29 PM, Düzenleyen: İakts98.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.