You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ABD televizyonları

Profesör
RE: ABD televizyonları
oyle yapalım dıyorum olmaz dıyorsunuz,boyle yapalım dıyorum olmaz dıyorsunuz,oy kullanmayalımdan baska bır fıkrınız de yok gülücük
altenatıfı olmayanın gıdecegı yer,ancak ve ancak karanlıktır.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
senin dediğin şu avantajlar var ya, "camiler, namaz, başörtüsü" vs vs. taha abicim artık bunları yasaklamaya zaten komünist laisist partiler kalkışamazlar. gerçekten müslümanların hürriyetini ve maslahatını düşünüyorsanız sandığa gitmeyerek bu vebale girmeyebilirsiniz. ha sandığa gidip de yukarıda saydığım şeyleri kurtaracağım diye dertleniyorsan dediğim gibi herhangi bir partiye de bassan artık bu tip sistemi rahatsız etmeyecek dini özgürlükleri din düşmanları yadırgamıyorlar. müslüman elbette çaresiz değil, Allahın yasakladığı yoldan dünyalık refah olsa ahiretlik bir refah çıkmayacaktır.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:05:26 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
Profesör
o adam cıkana kadar bekleyelım o zaman tesır.o zamana kadar ulkeyı bırısı yonetmeyecek mı pekı?

kara,chp yada tkp basa gectıgınde nerden bılıyorsun basortusune karsı cıkmayacaklarına,garantısı nedır bunun? daha bırkac yıl once basortusu ıle unıv. gıremıyorlardı,avukatlar mahkemeye cıkamıyordu kara,bunları cok cabuk unutunuz gülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-05-2013, Saat:05:37 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
General
Aramızdan çıksın o adam neden boş işlerle uğraşmaya devam ediyoruz ki halk olarak, örgütlenelim biz çıkartalım o adamı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.