You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ABD, İncirlik'i nükleer silah deposu yaptı

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>

!ABD’nin B-61 tipi nükleer bombasının Avrupa’da en çok Türkiye ve İtalya’da bulunduğunu bildirildi.

Amerika’nın Avrupa’da nükleer silahları bulunan ülkelerle ilgili konu, ABD’nin İngiltere’de bulunan nükleer silahlarını 50 yıl sonra çekmeye karar vermesiyle tekrar gündeme geldi. Reuters’ın haberine göre, nükleer silah uzmanı Hans Kristensen, raporunda, Washington’ın, İngiltere Suffolk’daki nükleer bombalarını üsten çektiğini yazdı.

Toplam nükleer bomba sayısı 240
Reuters, ABD’nin nükleer bombalarının Avrupa’da 6 ülkede kaldığını belirtti. Bu ülkelerin Belçika, Almanya, Hollanda, İtalya ve Türkiye olduğunu belirten Reuters, Kristensen’in raporuna göre de en fazla nükleer bombanın “Türkiye’deki İncirlik Üssü’nde ve İtalya’daki Aviano Üssü’nde” bulunduğunu vurguladı. Kristensen, Soğuk Savaş yıllarında Avrupa’da 7000’den fazla nükleer silah bulunduran ABD’nin, kıtada bugün sahip olduğu nükleer silah sayısının ise 240’tan daha az olduğunu bildiriyor.

alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.
...DeRsAaDeT...
RE: ABD, İncirlik'i nükleer silah deposu yaptı
korkmak mi gerek ne yapmak gerek şaşiriyorum böyle haberlerden..en iysimi Allaha sıgınmak gerek vesselam..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: ABD, İncirlik'i nükleer silah deposu yaptı
ee durmak yola devam derken

abd duracak değil ya...

en büyük kolaylıklar fırsatlar elbette ona onun için onun desteğiyle...

haydi bakalım

başımıza taş yağana kadar devam...
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.