You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AbagnaLe-JEYyyVE MEMOREİS

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
KENDİLERİ FAZLA LAUBALİ KONUŞMAKTAN SİTEYE UYGUNSUZ DAVRANIŞLARINDAN DOLAYI 1AY YASAKLANMIŞTIRLARhırrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
Cvp: AbagnaLe-JEYyyVE MEMOREİS
OHH İYİ YAPMIŞSIN CANIM TAMDA İMDADIMA YETİŞTİN.ANLATMAK İSTİYORUM ANLAMIYOLAR.BURASI DİNİ Bİ SİTE DİYORUM HALA ABUK SUBUK KONUŞMALARINA DEVAM EDİYOLAR...hırrrrrrr
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: AbagnaLe-JEYyyVE MEMOREİS
KESİNLİKLE BİR DAHA BU SİTEYE DÖNÜŞLERİ YOKRUR ASLA VE KATTA
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
gitti mi benimki tühTongue
şaka ha kim banlanmışsa eline sağlıkgülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bilmiyorum noldu ki
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.