You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

A.B.D. Guantanamo Protestosu (Video)

A.B.D. Guantanamo Protestosu (Video)

Forumcu
Cvp: A.B.D. Guantanamo Protestosu (Video)
ya şu abddin niye sonu gelmiyor artık!Kizgin
başka ülkelerde neler oluyor he fark
o müslüman ülke bu kafir
kıyameti zaten müslümanlar görmücekmiş..
Allah müslümanları vadesiyle ölüyorlar.
ama bunlar kıyameti görecekelr sonları yok olmuyor bunlar en sona kalıyor işte gerçek
filistin iran ırak gidiyor hep yenen taraf 20 yyda kafirler ouyor evet yaklaşıyor kıyamet..
yaşasın zalimler için cehennem..
naparsanız yapın lan uğraşmayın bizlerle..
snir oluyorum ya sinirKizginsinirsinirsinirsinirsinirsinirsinirsinir
sizden korkumuz yok tamam...
siz kimsiziniz bee abdeymiş peh yeryüzünden haritadan ah şu israille abde silinse yok olsa bi.. ne güzel olur topunuz cehenneme be..

YA ALMAYIN ABD MALLARINI YA GÖRÜN GERÇEKLERİ İÇMEYİN KOLA MOLA YA ALMAYIN ŞU ŞREF.İZLERİN YİYECEKLERİNİ O PARA BİZDEN AHİRETTE HESAP SORACAK YA BENİ NİYE ONA HARCADIN DİYE..

gebr abd geberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: A.B.D. Guantanamo Protestosu (Video)
Taha Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya şu abddin niye sonu gelmiyor artık!Kizgin
başka ülkelerde neler oluyor he fark
o müslüman ülke bu kafir
kıyameti zaten müslümanlar görmücekmiş..
Allah müslümanları vadesiyle ölüyorlar.
ama bunlar kıyameti görecekelr sonları yok olmuyor bunlar en sona kalıyor işte gerçek
filistin iran ırak gidiyor hep yenen taraf 20 yyda kafirler ouyor evet yaklaşıyor kıyamet..
yaşasın zalimler için cehennem..
naparsanız yapın lan uğraşmayın bizlerle..
snir oluyorum ya sinirKizginsinirsinirsinirsinirsinir:
sizden korkumuz yok tamam...
siz kimsiziniz bee abdeymiş peh yeryüzünden haritadan ah şu israille abde silinse yok olsa bi.. ne güzel olur topunuz cehenneme be..

YA ALMAYIN ABD MALLARINI YA GÖRÜN GERÇEKLERİ İÇMEYİN KOLA MOLA YA ALMAYIN ŞU ŞREF.İZLERİN YİYECEKLERİNİ O PARA BİZDEN AHİRETTE HESAP SORACAK YA BENİ NİYE ONA HARCADIN DİYE..

gebr abd geberrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wink gzel yorumWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.