You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

...90 larda Çocuk Olmak..:)

...90 larda Çocuk Olmak..:)

..Edep Ya Hu..
RE: ...90 larda Çocuk Olmak..:)
..hımmm bizimde komşularımız çerkesler ..
dugunlerı cok guzel oluyor.. cerkes oyunu kısmıgülücük

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
gülücük

...güzel günlerdi hatırlayınca..

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
eskiden çerkes oyunlarına falan meraklıydım , bi ara kafks derneğine falan gitmeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim . kız erkek karışık oynanması islami açıdan caiz değil .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Öyle abim. Allah muhafaza etsin her gün evden çıkarken bu gün göz zinası yapmayacağım diyorum. En fazla nefsimle şeyanla 1,1-5 saat savaşıyorum Sad Sonra günah bataklığında boğuluyorum. Hani üstad Bediüzzaman "GENÇLİK REHBERİ" adlı eserinde diyorya,

BİRKAÇ BÎÇARE GENÇLERE VERİLEN

Bir tenbih, bir Ders, bir ihtardır

Bir gün yanıma parlak birkaç genç geldiler. Hayat ve gençlik ve hevesat cihetinden gelen tehlikelerden sakınmak için te'sirli bir ihtar almak isteyen bu gençlere, ben de eskiden Risale-i Nur'dan meded isteyen gençlere dediğim gibi dedim ki:

Sizdeki gençlik kat'iyyen gidecek. Eğer siz daire-i meşruada kalmazsanız, o gençlik zâyi olup başınıza hem dünyada, hem kabirde, hem âhirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiyye ile o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen bâki kalacak ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebeb olacak..

Hayat ise, eğer îman olmazsa veyahut isyan ile o îman tesir etmezse; hayat, zahirî ve kısacık bir zevk ve lezzetle beraber, binler derece o zevk ve lezzetten ziyade elemler, hüzünler,.

sh: » (G: 27)

Allah iman gücümüzü dahada arttırsınki şu şeytandan 70 kat büyük olan nefsimizle olan iman savaşımızda yenilmeyelim. yoksa sonumuz harap Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-03-2014, Saat:04:59 PM, Düzenleyen: seyranî.
General
ever girme vakti havanın kararmasına bağlıydı gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.