Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
...90 larda Çocuk Olmak..:)
...90 larda Çocuk Olmak..:)
dugunlerı cok guzel oluyor.. cerkes oyunu kısmı
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

akşama kadar futbol oynarsan olacağı bu

...güzel günlerdi hatırlayınca..
...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...
Sonra günah bataklığında boğuluyorum. Hani üstad Bediüzzaman "GENÇLİK REHBERİ" adlı eserinde diyorya, BİRKAÇ BÎÇARE GENÇLERE VERİLEN
Bir tenbih, bir Ders, bir ihtardır
Bir gün yanıma parlak birkaç genç geldiler. Hayat ve gençlik ve hevesat cihetinden gelen tehlikelerden sakınmak için te'sirli bir ihtar almak isteyen bu gençlere, ben de eskiden Risale-i Nur'dan meded isteyen gençlere dediğim gibi dedim ki:
Sizdeki gençlik kat'iyyen gidecek. Eğer siz daire-i meşruada kalmazsanız, o gençlik zâyi olup başınıza hem dünyada, hem kabirde, hem âhirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiyye ile o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen bâki kalacak ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebeb olacak..
Hayat ise, eğer îman olmazsa veyahut isyan ile o îman tesir etmezse; hayat, zahirî ve kısacık bir zevk ve lezzetle beraber, binler derece o zevk ve lezzetten ziyade elemler, hüzünler,.
sh: » (G: 27)
Allah iman gücümüzü dahada arttırsınki şu şeytandan 70 kat büyük olan nefsimizle olan iman savaşımızda yenilmeyelim. yoksa sonumuz harap
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
kapıyı çok nadir kullanırdım