You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

9 yılda bir aynı bayrak oyunu sahnede!

9 yılda bir aynı bayrak oyunu sahnede!

Ruhumuz Yeter...
RE: 9 yılda bir aynı bayrak oyunu sahnede!
provakasyon olabilir ama aman oyuna gelmeyelimm diye de herseye izin mi verelim. bayragi indiriyo diye geberttigin serefsiz yuzunden ayaklanan varsa onlari da gebmeyi hak ediyo demektir
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
Türk Bayrağının yere indirilmesi demek biz dahil bu bayrakta kanı olan emeği olan herkese hakarettir..
Namusumuz olan bayrağı, bir Allahın kulu bile indiremez.. Kabul edilebilir birşey değil bu.. sinir
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:12:42 PM, Düzenleyen: _ELisa_.
Cezalı Üye
doğruya doğru konuşmak lazım , tarafsız bir şekilde incelemek lazım olayları , şimdi görünen o ki ; bayrakta türk kelimesi var , yani türk bayrağı ismi ; şimdi bu pkk türk kelimesini zaten kendileri için kabul etmiyor , türkiye vatandaşı olsun diyor ismi ; anayasada türk kelimsini istemiyorlar , herkesin bidiği malum ; türk bayrağınıda türkiye bayrağı olarak değiştirmek istediklerini düşünüyorum , yerel olarakta bölgesel bayrakların kullanılmasını talep ediyor olabilirler , bence bunlarda ileriki dönemde kabul edilecek , bana öyle geliyor tabi ; en doğrusunu Allah bilir . ben durum değerlendirimesi yapıyorum .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:01:59 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Acemi Üye
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-06-2014, Saat:02:14 PM, Düzenleyen: ihtiyarkurt.
Forumcu
Chp yine her zamanki gibi. Şimdi de Türk bayrağı sevdalısı görünme peşinde :D

[Resim: 6RWYv9.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.