You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

60 yıllık hasret sona eriyor

60 yıllık hasret sona eriyor

Cezalı Üye
RE: 60 yıllık hasret sona eriyor
köprü yapmak bir devlet için kolay iş , geç bile kalındı , 100 yıldır bu tarz köprüleri yapmaması saçma olduğu kadar 15 yıldırda yapılmaması saçmaydı , bir tane köprüsüz yer varsa zaten türkiye en geri ülkelerden birisidir , daha geçen gün haberde ; çürümüş tahta köprüden geçerek okula giden çocukları gösteriyordu , yazık çok yazık .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2014, Saat:07:16 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
...Revan...
sedatsedat hükümete fazla karşi cikiyor gibisin. Söyler misin sana göre hükümetin basinda kim olmali? Ah dur bir dakika seni gecirmeliyiz. çok yaziyorsun faaliyetinde fazla olur belki.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
revan ;

hükümetin başında kimin olduğu umrumda bile değil ; Allah alemlerin hükümdarıdır , ancak kul olarak onun ayetlerinde yazanları yaparsak ne mutlu bize ; bu ayetlere karşı bişey varsa , zulüm ve adaletsizlik varsa , insan hakları yeniyorsa , kula kul olmamız isteniyorsa , fakir fukara eziliyor , zengin el üstünde tutuluyorsa , zengine adalet olupta fakirden adalet esirgeniyorsa elbetteki eleştiririm , isim cisim önemli değil , hükümet zerre kadarda umrumda değil . şu an hükümet akp olduğu için eleştiri yapınca , haksızlıkları söyleyince sanki sırf hükümeti eleştiriyorum gibi geliyor size ; emin olun chp yada başka parti olsa oda adaletsizlik ve zulüm yapsa onuda eleştiririm , bu seferde o partinin mensupları sizin dediğiniz sözleri söyler bana .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2014, Saat:10:59 PM, Düzenleyen: sedatsedat.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.