You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

5 Günde Sigaradan Kurtulun Haberine Verilen Cevaplar :)

5 Günde Sigaradan Kurtulun Haberine Verilen Cevaplar :)

Administrator
RE: 5 Günde Sigaradan Kurtulun Haberine Verilen Cevaplar :)
Aslında bir günde veda edebilirler.Dedem 70 yıl sigara kullandı yaş ilerledikçe pişmanlıklarla başladı.Sarılık hastalığına yakalandı.Sarılık onu maf etti bir et bir kemik bıraktı.Sigarayı bıraktı.Neden sağlıklıyken bırakmadı demekki bu bırakılabiliyormuş.İlla cana mı gelmesi lazım.Bıçak kemiğe dayanmalı mı?Demekki istediği an bırakabiliyormuş zor ama bırakılıyormuş.
Bir arkadaşıma bıraktırdım aniden bıraktı azar azar bırakırım diyordu.Sigara içerek sigara bırakılmaz.. 5 yıldır sigara içmiyor.Parası cebine kalıyor sağlığıda kendisine.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 5 Günde Sigaradan Kurtulun Haberine Verilen Cevaplar :)
ben ıcıyordum 6 ay dır ıcmıyorumgülücük ne garıptır kı askerde doktor bırakmassan olursun demıstı de bır hafta ıcmemıstım,sonrasında yıne basladım tabı:D
6 ay once de hıcbır sebep yokken bıraktım:D ben dıyorum anormalım dıye de kımse ınanmıyor:D:D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.