ya siz nasıl müslümansınız allah aşkına ya.bide hak yolundayız dersiniz kardeşlerinize çamur atarsınız.bu mu müslümanlık.size kardeşlerinize çamur mu atın öğretiliyo büyüklerinizden.suçladığınız cemaat allah yolunda olan bi cemaattir.hoşgörünüz bu mu.allah aşkına ya kendinize gelin.yok cular cılar.ne bu ya hiç yakışıyomu size.güzel kavramlar varken bu ne ya.süleyman efendi mahmut efendi nur cemaati dersiniz.allah aşkına bütün cemaatler tek bi yolda birleşiyo ALLAH YOLUNDA.lütfen çamur atarken iyice bi düşünün.bi ablamız sölemişti cemaatler hakkında.5 parmağımız ayrı ayrı ama bağlandığı nokta var orasıda bilek.cemaaletrde öle hepsini yolu ayrı ama bağlandığı tek yol ALLAH YOLU.allah razı olsun ne güzel açıklamıştı ablalarım.bende nur cemaaatindenim.hiç bi zaman başka cemaat hakkında ne kendi cemaatim olsun nede ben asla kötü bi söz sölemedik.lütfen ithamlarınıza dikkat edin.ordan burdan kulaktan dolma laflarla gelip burda suç duyurusunda bulunmayın.eğer bişeyi çok iyi biliyosanız konuşun ki bildiğinizi sanmıyorum.çok şükür 6 senedir NUR CEMAATİNDEYİM.ve sizin gibiler gibi diğer cemaatleri çekiştirmiyoruz.hepimizi ALLAH YOLUNDAYIZ.sadece yollarımız ayrı.lütfen birbirimizi kırmayalım.hele ki müslüman olarak yapıyosak bunu yazık.ALLAH AŞKINA kendinize gelin.bi daha ne benim cemaatim ne de başka bi cemaat hakkında kötü bi laf duyarsam acımam bütün yorumlarını silerim.nasıl beni kırıyosan bende daha kötü bi şeklide kırarım.Bİ MÜSLÜMAN OLARAK SİZE HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYO.
...ZEHRA....
elhmdülillah