You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...

kimya-yı saadet
.......

ya siz nasıl müslümansınız allah aşkına ya.bide hak yolundayız dersiniz kardeşlerinize çamur atarsınız.bu mu müslümanlık.size kardeşlerinize çamur mu atın öğretiliyo büyüklerinizden.suçladığınız cemaat allah yolunda olan bi cemaattir.hoşgörünüz bu mu.allah aşkına ya kendinize gelin.yok cular cılar.ne bu ya hiç yakışıyomu size.güzel kavramlar varken bu ne ya.süleyman efendi mahmut efendi nur cemaati dersiniz.allah aşkına bütün cemaatler tek bi yolda birleşiyo ALLAH YOLUNDA.lütfen çamur atarken iyice bi düşünün.bi ablamız sölemişti cemaatler hakkında.5 parmağımız ayrı ayrı ama bağlandığı nokta var orasıda bilek.cemaaletrde öle hepsini yolu ayrı ama bağlandığı tek yol ALLAH YOLU.allah razı olsun ne güzel açıklamıştı ablalarım.bende nur cemaaatindenim.hiç bi zaman başka cemaat hakkında ne kendi cemaatim olsun nede ben asla kötü bi söz sölemedik.lütfen ithamlarınıza dikkat edin.ordan burdan kulaktan dolma laflarla gelip burda suç duyurusunda bulunmayın.eğer bişeyi çok iyi biliyosanız konuşun ki bildiğinizi sanmıyorum.çok şükür 6 senedir NUR CEMAATİNDEYİM.ve sizin gibiler gibi diğer cemaatleri çekiştirmiyoruz.hepimizi ALLAH YOLUNDAYIZ.sadece yollarımız ayrı.lütfen birbirimizi kırmayalım.hele ki müslüman olarak yapıyosak bunu yazık.ALLAH AŞKINA kendinize gelin.bi daha ne benim cemaatim ne de başka bi cemaat hakkında kötü bi laf duyarsam acımam bütün yorumlarını silerim.nasıl beni kırıyosan bende daha kötü bi şeklide kırarım.Bİ MÜSLÜMAN OLARAK SİZE HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYO.
...ZEHRA....
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2009, Saat:12:37 PM, Düzenleyen: zehra.
kimya-yı saadet
RE: 40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
Cvp: RE: 40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...
ELİFLAMRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:....

yine icine girip onlarla yasamadan konusmamak lazim hersey disardan gorundugu gibi degildir
cunku buyuk bi vebalin altina girmek oluur boyle konusunca
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2009, Saat:12:38 PM, Düzenleyen: zehra.
General
bncede hepsi hakkında böle konusmak ii deil bilemeyiz sonucta.
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
tabiki yaa nekadar cok hizmet ediyolar Allah razi olsun
sadece turkiyede degil butun dunyada
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ewt =)
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir kişinin yaptığı bi hatayı veyahut densizliği dengesizliği futursuzluğu adına ne derseniz deyin bütün cemiyete atfetmeyin çok tanıdığım insan var bu cemaatlerden hepside çok iyi niyetli kişiler su-i zan müslümana yakışmaz bu tür meseleleri gündeme getirirken dikkatli olmak lazım bazı insanları incitiyorsunuz...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.