You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

3 Nokta ''...'' Ne anlam Taşır Bilirmisiniz ?

LoadinG....*
Anlamı o kadar derindir ki kimse bilmez yada bilmek istemez. Sadece kalemle bırakılan birkaç değersiz şeydir demi "..."

(1. Nokta)

Anlamı gidenlerin arkasından bakmaktır: Gidenlerin ve geri gelmeyeceğinizi sandığınız şeylerin. Değer verdiğiniz ama bu değeri hiçe sayanların arkasından gözyaşı dökenlerin, kendilerini anlattığı bir işarettir. Sevgidir, aşktır; belki de en önemlisi ihanettir, güvendiğiniz kişinin sizi yarı yolda bırakmasıdır, umutsuzluktur, sabahlara kadar acı çekmektir. Bir çocuğun elinden şekerinin alınmasıdır. AĞLAMAKTIR.

(2. Nokta)

Anlamı beklemektir: Bir anda silip atamadığınız, değer verdiğiniz şeyin geri gelmesini beklemektir. Size bir gün döneceğini, elbet bir gün istediğiniz şeyi elde edebileceğinizi düşünmektir. Assında bildiğiniz şeyi bilmezlikten gelmektir KENDİNİZİ KANDIRMAKTIR.

(3. Nokta)

Anlamı umutsuzluktur. Bekleyip kendinizi kandırdığınız günleri hatırlamak ve bir sigara yakmaktır. İçinize çektiğinizde zehirlendiğinizi bilerek bu acıyı yaşamaktır. Bir anlık zevk için bütün hayatımızı bir hiç uğruna satmaktır. Anlamı AŞK YALANDIR

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
RE: 3 Nokta ''...'' Ne anlam Taşır Bilirmisiniz ?
1.nokta cümle sonlarında kullanılır
2.nokta (böyle bir noktalama işaret yok)
3.nokta tamamlanmamış cümlelerin sonunda kullanılır
(olayı dramatize etmeye gerek yok kardeş gülücük )

ama 3. nokta yorumun şöyle olabilirdi: "hmm madem gelmiyorsun al sana 3. ve son nokta, de get, yürü, koş koş, hadi, arkana baktığını görmeyim,dalarım gülücük"
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok ben bu anlamda kullanmıyorum :D
yazının sonunda güzel duruyor bir kaç nokta..... :D
aynen böyle..... :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
edebiya töğretmenlerine göre odur anlamı şairlere göre değil gülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
... benm kullandıgım her cümlenın basında sonunda birşey ifade etmeden yazılan bır görsellikgülücük ...

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Bende üç noktayı çok sık kullanıyorum.benim için üç nokta:nokta nokta azalsada asla bitmeyecek umudumu gösteriyor.devam edeceğini gösteriyor inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
benm noktalarım cok maanasız kaldıgülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
tamam tamam ölee oldu farkettıkgülücük)

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.