You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

3. kattan düşen çocuğu havada tuttu

3. kattan düşen çocuğu havada tuttu

Administrator
3. kattan düşen çocuğu havada tuttu
Bahçede halı yıkayan komşu, 2 yaşındaki çocuğun 3. kattaki evlerinin pencereden sarktığını farketti. Ani bir hareketle kollarını açan komşu, düşen çocuğu havada yakaladı.


Kayseri'nin Talas ilçesi Pazar Caddesi Beyazsaray Sitesi'nde 3. katta oturan 2 yaşındaki Berat Sait Özer, pencereden sarkarken dengesini kaybedip düştü.

Apartman bahçesinde yakınlarıyla birlikte halı yıkamakta olan 18 yaşındaki Özhan Altuntaş, düşmekte olan çocuğu fark ederek, kollarını açarak tuttu.

Özhan Altuntaş ve tuttuğu Berat Sait Özer, birlikte yere düştü. Olayda hafif yaralanan Berat Sait Özer, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan kontrolden sonra taburcu edildi.

Olayın bir mucize olduğunu ve oğlunun sağ olarak kurtulmasına çok sevindiğini belirten baba Taner Özer,fotoğraf ve görüntü çekme isteğini kabul etmedi.

Özer, ''Şu anda çok gerginiz. Çocuğumun kurtulması Allah'ın bir mucizesi'' dedi.

Olayın görgü tanıkları da düşmekte olan çocuğu, pencereden sarkarken fark eden Özhan Altuntaş'ın kollarını açarak tuttuğunu, daha sonra her ikisinin de yere düştüğünü anlattılar.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.