You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
3 harfliler
Merhabalar . Annanem oleli 2,5 sene oluyor bu 2,5 senedir . Annanem seklinde ruyama girdiklerini dusunuyorum. Hep gunumuzde oluyoruz annanem olmemis oluyor sasiriyorum ve dua okumaya genellikle ilk basta euzu besmele sonrasinda ayetel kursu okumaya baslayip uyaniyorum. İlkinde cok korkmustum. Annanem curumus bir sekilde yanimizda oturuyordu hic konusmuyordu bense ruyamda cok sasiriyor annanem oldu gomduk biz nasil mezardan cikti diyip dua okumaya basladim oyle uyandim . Sonralarinda bu ruya korkutmamaya annanem daha duzgun gorunmeye basladi ama her defasinda ruyanin yarisinda bunu anliyorum o garip hissi hissediyor dua okumaya baslayip uyaniyorum. Sonuncusunda ise yine annanem olmemis evimizde bunu kabullenmisiz gulumsuyor cok genc gorunuyor hersey huzurlu anneme askim diyor annem annanemi opuyor ben opuyorum pek konusmuyorda en son anliyorum sen olmustun suan ruyadamiyim acaba diyip yine euzu besme cekiyorum ama goz gozeyiz euzu besmele cekerken hic gozlerimiz ayrilmadi ama nefesim hafif daralmaya basladi ayetel kursuye basladim hala gozgozeyiz gozlerinin ici guluyor ayetel kursunun yarisinda uyandim . Ama ruyada garip bir his hissediyorum.3 harfliler oldugu dusuncesindeyim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: 3 harfliler
annenizin babanızın sözünde çıkmayın.
onlara of dahi demeyin.
ve bide imanınızla bi mutabık olun.

şüphesiz Allah herşeyden haberdardır.
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Merhaba.

Allah rüyalarınızı hayra çıkarsın.
İyi bir rüya yorumcusu değilim, rüya ilmini çokta iyi bilmiyorum.
Ama tahminlerimi yazmamda bir sakınca olmaz her halde.
Rüyanızı üç şekilde yorumlayacağım.

-Anneannenizin ölümünden çok etkilendiniz.
Onu çok seviyordunuz ve özlüyorsunuz. Onu kaybetmiş olduğunuzu düşünüyor ve üzülüyorsunuz.
Bu sebeple onu sürekli rüyanızda görüyorsunuz.
Halbuki ölen insanların dünya hayatları geçmişte kaldı fakat kendileri bizden bir sonraki aleme gittiler. Aslen onlar geçmişte kalmadı biz geçmişteyiz, inşallah bizde ölünce onlar gibi bir sonraki aleme gideceğiz. Onlar kaybedilmiş değiller bizim de gideceğimiz yerdeler.

-Anneannenize olan akrabalık görevlerinizi yerine getirmediniz ölümünden sonra vicdan azabı çekiyorsunuz.
Keşke hayatta olsaydı şunları şunları yapardım gibi düşünüp yapmadıklarınızdan yada yanlış yaptıklarınızdan ötürü hayıflanıyorsunuz.
Bu sebeple onu sürekli rüyanızda görüyorsunuz.
Rüyanın içeriğine bakılırsa anneanneniz size kırgın değil, vicdanınız rahat olmalı.

-Rüyada ölü birini hayattaymış gibi görmek çok hayırlı bir rüyadır.
Anneannenizi mutlu ve mesut görmeniz onunda rahat olduğuna işarettir inşallah.

Allah rüyanızı hayra çıkarsın.

Son olarak şu üç harflilerden bahsetmek isterim.
Cinlere cin demenin hiçbir sakıncası yoktur.
Cinlere cin demenin sakıncalı olduğunu düşünmek batıl bir inanıştır.
Kuran'da cin olarak geçmektedir.
Hiçbir İslam alimi onlara üç harfli dememiştir.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Bende bir rüyamı yazmak istiyorum. rüyamın ne anlama geldiğini rüyayı yorumlayabilenler yorumlayabilir misiniz lütfen. Rüyamda evin oturma odasında ben, kız kardeşim, erkek kardeşim, annem dördümüz oturuyoruz, mutfaktan yavaş yavaş tıkırtılar ve sesler yükselmeye başlıyor odaların kapısı açık ve oturduğum yerden mutfağı görebiliyorum mutfakta 4 ümüzün kılığına girmiş cinler gülerek parti yapar gibi eğleniyor ve şeytan artık geldi diyorlar bunu görünce annem ve kız kardeşime hemen naz-felak okuyun diyorum erkek kardeşime de bizde hemen ayetel-kürsi okuyalım çabuk diyorum ve tam ayetel-kürsi 'nin ilk satırını ezbere okurken bizim kılığımızdaki cinler odaya doğru bize saldırmaya gelirken surenin ilk cümlesini okumayı bitirdiğimde tam saldırcakken birden yok oluyolar ve ben sonra birden uyandım. Rüyamı yorumlar mısınız lütfen rüyam ne anlama geliyor? çok önemli benim için.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.