You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

23 yil kola fabrikasinda calisan biri niçin hiç kola içmez.

_GÖLGE HARAMILERI_

23 yil kola fabrikasinda calisan birisinin naklettigi ...
gelen iddia;

malumunuz kola denilen içeceğin en temel hammaddesi meyan köküdür ve meyan kökü ile beslenen canlilar arasinda fare de bulunmaktadir. büyük sirketler tonlarca üretim yaptiklari icin kepcelerle toplamaktadirlar meyan köklerini ve tonlarca topladiklari için de fareleri ayiklamaya ugrasmamakta daha dogrusu ugrasamamaktadirlar. bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarini elekten geçirerek ayiklamaktadirlar. meyan köklerinin suyunun yaninda farenin kani, mide özsuyu vs. gibi sivilar da karismakta renk siyah oldugu için estetik açidan bir sorun olmamaktadir. tabi kola üretimi yapan sirketin kimyasal yöntemlerle bunu sagliga zararsiz
hale getirme ihtimali de var... bu olayi anlatan kisi calistigi 23 yil boyunca bi bardak bile kola icmemiş.
GÖLGE HARAMiLERiNE BiR SELAM ÇAK!!!!!!!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: 23 yil kola fabrikasinda calisan biri niçin hiç kola içmez.
olsun
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
Cvp: RE: 23 yil kola fabrikasinda calisan biri niçin hiç kola içmez.
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsun

sanada helal olsunnnSmileSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
o da olsun gülücük

ben içmiyorum ki ondan dedim olsun diye bana ne gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: 23 yil kola fabrikasinda calisan biri niçin hiç kola içmez.
ESSELAMÜ ALEYKÜM
KOLAYI HİÇ SEVMEM İÇMEM DE İÇENLERİ DE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR ENGELMEYE ÇALIŞIYORUM.MALUM MARKANIN ÜRÜNÜ ÖZELLİKLE İSRAİLE DESTEK VEREN VARYA HELE ONU KİMSE İÇMESİN RABBİM HESAP SORAR VALLAHİicon
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ateşten Gömlek
ADAM 23 YIL BOYUNCA CALISTIGI HALDE TABI ICMEZ ICINDE NE HALT OLDUGUNU BILIYObööögülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
_GÖLGE HARAMILERI_
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ADAM 23 YIL BOYUNCA CALISTIGI HALDE TABI ICMEZ ICINDE NE HALT OLDUGUNU BILIYObööögülücük

halt degil bea

onun bi ismi war fare Smilegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
translator_35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_onlyone_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ADAM 23 YIL BOYUNCA CALISTIGI HALDE TABI ICMEZ ICINDE NE HALT OLDUGUNU BILIYObööögülücük

halt degil bea

onun bi ismi war fare Smilegülücük

okokok
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.