You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

Uzman
09 yerel secımı vatanımız ıcın hayırlı olsun arkadaslar.....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
evet hayırlı olsun çok şükür bundanda kurtulduk en azından sokaktaki arabalar susacak

valla fatihte saadeti istiyoruz ama eminönüyle birleştğimiz için zor gözüküyo gene mustafa demir alcak herhal ama ist.belli karizm
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
akp yine 1. olur %40 45 oy alırgülücük chp değişmez zaten oda %15 20 civarı alır.Mhp de aynı şekilde. Acaba saadet ne kadar alıcak merak ettim sandığa gömülmeseler bari yinegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
saadet ıl genel de % 6.1 ... devam edıyor
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
guzelım corumum chp de allahallah acayıp
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu seçimde chp nin oyları düşmüş gibi görünüyor arkadaşlar gülücük
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sonunda kurtulduk şu seçim arabaları müziklerinden felangülücük
yalnız burada chp önde gidiyo gibi gözüküyo malesef....

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
aynen yaww millette akıl yok oan oy verıyolar ya:D:D

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.