reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayram kutlayanların çok olsun evladım
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bizden geçti artuk
SAĞOLUN NİNELERİM YAŞLILAR HAFTASINDA DA SİZİNKİNİ KUTLARIZ
BERABERCE KUTLARIZ CANIM NİNEM
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bayram kutlayanların çok olsun evladım
SENDE Mİ?...
NASIL GEÇTİ DAHA BİZDEÇOK İŞ VAR
DOKTORU UNUTTUN GALİBA...
HER GÜN EĞZERSİZ YAPACAKSIN DEDİ
GEL DE SAMSUNA DOĞRU YOLA ÇIKALIM
SPOR OLUR.. HEMEN YAN KIRMA..
TEMİZ HAVA İYİ GELİR AÇILIRSIN...
BU ARADA OF ADA UĞRARIZ.
![[Resim: 1871qt9.gif]](http://img67.imageshack.us/img67/9378/1871qt9.gif)

sitenin kalan çoğunluğuda 23 nisan tayfası zaten onlara say say bitmez
bu bayram serhatla bize
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep, reyyan, asude ve sevinç artık bu hayatta emekli oldukları için onlardan geçti evetsitenin kalan çoğunluğuda 23 nisan tayfası zaten onlara say say bitmez
bu bayram serhatla bize

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.