You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"15 Temmuz'da Ne Oldu ve Bundan Sonra Ne Olacak?

Uzman
Fatih Tezcan'ın "15 Temmuz'da Ne Oldu ve Bundan Sonra Ne Olacak?" Başlıklı yazısından bir bölüm:
Diğer mevzu, iki fasıl.
1- Ordudaki ulusalcılardan aktarıyorum: “Arkadaşlar! Bu bir senaryo, tiyatro değil, darbe. Neden derseniz, beş vakit namazında, cemaatle olan bağını gizlemeyen, iyi bildiğimiz isimler bunlar!” diyorlar.
2- Şimdi dikkat:
“Ordudaki bir arkadaşımızın namazını göstermesi, annesinin mahrem yerini açıp göstermesi gibidir. Daha önce namazınızı tuvalette ima ile kılabilirsiniz demiştim. Artık o bile değil. Dışarıda bekleyen olabilir, içeride oyalanmanızdan şüpheye düşebilir. Onu da kılmayın.”
Bu bir ‘Fethullah Gülen Fetvası’dır. Kaynağını sormayın, en yakın dairesine -Has Daire- fısıltı ile yaptığı konuşmadır.
Daha önce Nuh Mete Yüksel’in koynuna sokacakları dersane öğretmeni kızı hangşi fetvayla kandırdıklarını açıklamıştım, hatırlayın:
“Normalde insan öldürmek nedir, günahtır. Ama cihatta nedir, farzdır. Zinaya da böyle bak. Normalde haramdır ama şimdi cihattayız, bu gece sana farz olmuştur, bu Hocaefendimizin fetvasıdır.”
Bu fetvayı alın, rahatlıkla ordu mensupları için uyarlayın.
Bu sapıklıklara uyan Kripto-FETÖ üyeleri şu an ordudalar.
Kemalist subay arkadaşına ‘Neden eşimle dans etmiyorsunuz? Hadi, sizi seyretmek istiyorum” diyen Kozmik Fethullahçılar, şu an darbeye karışmadılar ve ordudalar.
“Hocaefendi’nin annesi vefat etti, ona sövebilirsiniz, avradına da sövebilirsiniz, zaten hiç izdivac eylemedi, pezevenk diyebilirsiniz, farsça kapıcı demek, bunlar en zor zaman için hareket alanınızdır”
Fetvalar bunlar ve sızma uzmanı örgüt, bunları kullanarak yaşıyor
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.