You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

13 soruda, PCR testi hakkında tüm merak edilenler...

13 soruda, PCR testi hakkında tüm merak edilenler...

Yönetici
Cvp: 13 soruda, PCR testi hakkında tüm merak edilenler...
Yani aşı olduktan sonra eğer Kovid olursam kimse beni takip etmeyecek,
Yani aşı olanların virüs bulaştırması serbest.
O halde Ahmet'in yaşı babasının yaşının kaç katıdır? icon
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
Bu iş iyice karmaşıklasti... cuma günü isyerinde bir abiyi gördüm eşim ve bende cift doz biontech vurulmamiza rağmen covid geçirdik diyor.. Yani ilk gittiğinde belirti olduğu halde test yapmamışlar daha ileri seviye olunca test yapmış doktor...
Aşı olunca covid olmama garantimiz yok.. zaten hastalıklı olsa bile çift maske ile çalışın deniyor sağlıkçılara.. bu şekilde bu hastalık kolay kolay geçmez...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Bir bit yeniği var ama bunu sanırım 10-15 sene sonra kitaplarda okuyacağız.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Salgın senaryosunun Çin'de sahneye girmiş olduğu ilk aylarda ortada bir salgın olmadığını foruma da yazmıştım. Hastalık bulaşmıyor fakat yediğimiz içtiğimiz şeylerle zehirleniyoruz keza yeni teknolojinin getirdiği frekans dalgaları da aynı şekilde bizi bitkin düşürüyor. Yanlış tanı neticesinde dayatılan muhtevası bilinmeyen ilaçların ve faz ||| çalışması dahi tamamlanmamış sıvıların verilmesi neticesinde bağışıklık sistemimiz çöküyor. Kanserojen elyafları sürekli solumamız, sağ da sol da dolaştırıp mikrop yuvası haline getirdiğimiz maskelerin ağız nemi ile birlikte virüs ve bakteri besiyerine dönüşmesi neticesinde hastalanıyoruz. Allah bizlere basiret versin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Salgın nasıl yok? Bunu neye dayanarak söylüyorsun?

Ben iki kere yakalandım, birincisinde fark ettim ve kendimi izole ettim, kimseye benden bulaşmadı sanıyorum. Ailem bile etkilenmedi.
Daha önce burada söylemiştim virüs bağışıklık sistemimi alt üst etti ITP hastası oldum hala bu hastalıkla mücadele ediyorum.

İkinci seferde ben ve esnaftan sık sık görüştüğümüz 3 kişi birden aynı günlerde hastalandık.
Bir kişi hafif baş ağrısı ile geçirdi diğer üçümüz yirmi güne yakın yattık.
Evde çocuklardan biri nezle gibi geçirdi, biri benimle hemen hemen aynı derecede ağır geçirdi, bir diğeri bir gün ateşlenerek atlattı.

Tanıdığım doktorlar da var hepsi bir salgın olduğunu söylüyor.

Eğer virüs yapay bir virüstür derseniz bu tartışılabilir ama virüs yok, salgın yok derseniz bunu tartışılabilir bulmuyorum.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Hastalığın olmadığını söylemiyorum; iddia edilen bulaşın söz konusu olmadığını söylüyorum. Hastalığın sebeplerini başka bir yerde aramamız gerektiğine inanıyorum. Zannedildiği gibi mesafe kurallarının ihlali ya da maske takmamak ile bulaşan bir hastalığın olduğu iddiası dürüst ve aklı başında birinin sözü olamaz diye düşünüyorum. Virüs ve bakterilerin varlığı hastalığa doğrudan sebep olmazlar lakin hastalığın varlığı virüs ve bakteri yoğunluğunu artırır. Nitekim Nebî sallallahu aleyhi ve sellem'den hastalığın bulaşmadığı tevatür bir yolla sabit olmuştur. Eğer mutlak bir şekilde hastalık bulaşıyor olsaydı bu durumda geriye dönük herhangi bir canlıda bunu durdurmak mantıksal olarak mümkün olmaz ve teselsüle neden olurdu. Bu bağlamda hastalığın kaynağını başka bir yerde aramamız gerekiyor. Zaten bizler müşahede ediyoruz ki maske ve mesafesine titizlikle dikkat eden hatta a$ı olan insanlar hastalanıyor. Yine müşahede ediyoruz ki a$ı olmayan maske ve mesafeye dikkat etmeyen bir çok insanın - eşleri dahi hastalanmış olsa - kendileri hastalanmıyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Anladım.
Ben de onu demiştim zaten. 10-15 sene sonra kitaplarda bu işin hakikatini okuyacağız sanırım.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.