You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

10 numara bir eleştiri

10 numara bir eleştiri

Forumcu
10 numara bir eleştiri
...
Bugüne kadar hamaset diye öteleyip küçümsediğimiz değerlerin ne denli önemli olduğunu hamasetsizlikten kuruduğumuz şu çağda çok daha iyi anlıyoruz. Milli kimlik ve şahsiyetin edebi eserler vasıtasıyla oluşup bir sonraki kuşaklara aktarıldığı göz ardı edilmeye devam ediyor.İlim irfan kahramanlık şahsiyet gibi birçok değerin edebi eserlerde kendine yer bulamıyor olması bu kavramların ne olduğunu unutmamıza sebep olmakla beraber,destan,cenkname,koçaklama gibi türlerin ise yerine koftiden "tasavvuf soslu kişisel gelişim" kitaplarına bırakmasına sebep oldu.
Mevcut konjonktürde artık "dert etme dua et,elif gibi sevmek vav gibi eğilmek nun gibi kaykılmak,aşkın gözyaşı,aşkın reçetesi,aşkın binbir hali,aşık da mı olmayalım, içiyorsak sebebi var.Allah de ötesini bırak" gibi isminden içinin kofluğu belli olan kitapları eleştirmek bile zûl geliyor.
...
Menajer sahibi ve sosyal medya hesabında konferans ve söyleşi davetleri için iletişim adresi olan ,video kanallarında açtıkları kanallarla kendilerince tebliğ yaparken bin türlü cıvıklığı "çayı açık,seni kapalı severim" gibi mide bulandırıcı sözleri müslümancaymış gibi göstererek kirli zihinlerin ve cıvık bir genç tipinin oluşmasına sebebiyet veriyor. Bu tiplerin kimi Allah'ı psikolojik danışman olarak görürken kimi de gençliğe sözde nizam verme misyonuyla hareket ediyor.Netice ise belli:HİÇ.
Bunlar hep Amerikanın oyunları değil.Dün Hz.Alinin yiğitliğini müthiş bir üslupla okuyup öğrenen nesiller bugün bu zevâtın kendilerine dayattığı koca kocaymış gibi görünen bomboş sözlerle muhatap oluyor.
...
Raşit ULAŞ
.............
Vallahi üşenmedim dergiden aynen geçirdim. Ne kadar haklı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 10 numara bir eleştiri
valla buraya ne yazayım derken son cümlelerden aklıma şu geldi yahu

evet Hazreti Ali önderimiz diyorlar kıldığı namazı yok sayıyorlar

Hazreti Ali yolumuz diyorlar tuttuğu orucu yok diyorlar

Hazreti Ali diyorlar tabi olduğu yolunda canını yok saydığı Peygamber Efendimize hakaret ediyorlar kırklar meclisi diye kendi efsanelerinde ile küçümsüyorlar

cevap alamadığım sorularımdan olan bir kolun kanaması ile 39 kişinin kolunu kanadığını söylüyorlar vede inanıyorlar ve kırklar meclisi hikayesini Miractan üstün tutuyorlar
çok çelişkili geldi bana da yazayım dedim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 10 numara bir eleştiri
inanın çok sakin birisiyim bana bişiler yazsalar bu kadar tepkim olmaz
ama Peygamber Efendimize hakaret olunca çok kızıyorum çok
dualarımla selametle inşallah bizde yanlış bir cümle söyleyip sorumlu olmayız
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.