You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

1 Kasım Yeni Bir Hesaplaşma Daha

1 Kasım Yeni Bir Hesaplaşma Daha

Yönetici
RE: 1 Kasım Yeni Bir Hesaplaşma Daha
İşte bu gibi sebeplerden dolayı mecburuz ve başka çare yok.
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: 1 Kasım Yeni Bir Hesaplaşma Daha
Biz ne yaparsak yapalım, doğudaki seçmen "Kürt partisi" diye oyunu HDPKK'ya verdikçe koalisyon ve tekrar seçimler devam edecektir. Bu yüzden şahsen ülkenin geleceğini pek parlak göremiyorum. Terör meselesi yetmezmiş gibi Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin makam kapma savaşı da büyük ölçüde insanları kutuplaştırmakta. Bir CHP'linin sohbet sırasında Ak Parti'ye verme istersen HDP'ye ver daha iyi dediğine şahit oldum. Maalesef hiç kimse düşüncelerinden ödün vermiyor bu yüzden yanlışı doğru doğruyu yanlış sanabiliyor. (Belki bende öyle sanıyorum, ancak her zaman karşıt görüşü dinleyip daha iyisini ararım. İyisini bulamadığım için bende Ak partiye oyumu vereceğim.)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.