You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Başlık Bulamadım Bu Konuya:)
bizlerle paylaştığın için teşekkürler zevkle okudum bir aşk hikayesi oldu.Birgün yeniden sevmen ve mutlu olman dileğiyle.
birgün gelicek hepimiz toprak olacağız
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ÜHÜ ÜHÜ GÖZ YAŞLARIMI TUTAMADIM SENİN GİBİ SERTE VE KABA BİRİNDEN BU KELİMELER DÖKTÜRMÜŞ HELL KIZA NE DİYELİM.

BU ARADA İLK AŞKLAR EVET HİÇ BİR ZAMAN UNUTULMAZ HER ZAMAN KALBİN BİR KÖŞESİNDE YERİ VARDIR.

SELAMETLE
Bunu ilk beğenen sen ol.
....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: Başlık Bulamadım Bu Konuya:)
annemı ıstorumSad ne bu yaaaa......
abı bunu sen mı yazdın emın mısın??
bak pek ınandırıcı gelmıo ama demekkı sende de kalp warmıs..Wink
ya kıza bk dımı ne kızmıs be...Cool
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
[Resim: icon_crya.gif][Resim: icon_crya.gif] içim parçalandı offfff mutlumuymuş o hain bu kadar umuttan sonra terk ettiği için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
kötü bir son olmuş ama eminimki kaybeden o olmuştur be atmaca zaten unutmuşsun
Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
gerçekten bnmde gzlerim doldu ....ewt o hain mutlumu acaba şimdi...belkide onunda içinde hep bişeyler vardır ama cesaret edemiyodur kızın hakkında bişey bilmiosunuz sonuçta ...bakalım isteyerekmi yaptııgülücük
Adminimi çok[/color][/font][/size] seviyorummmmmmmmmmmmmgülücük[color=#0000CD]
Bunu ilk beğenen sen ol.
&gt;295457&lt;
ÜHÜ ÜHÜ ÜHÜ BU NE YAAAAAA.

GERÇEKTEN BUNLARI YAŞAYAN SEN MİSİN?SENDEN BÖLE DUYGULU BİRİSİ OLACAĞINI BEKLEMEZDİM.SONUÇTA KENDİN DİYOSUN BEN SERTTİM KABAYIM DİYE.NE BİLİYİM BÖLE YAZINCA.VAY BE NE DİYİM.ALLAH İNŞALLAH ÇOK MUTLU OLABİLECEĞİN BİRİSİNİ ÇIKARTIR KARŞINA...

HEY KIZIDA SUÇLAMAYALIM.BUNDA DA VARDIR Bİ HAYIR .BELKİ BİRBİRLERİ İÇİN HAYIRLISI BUYDU DİMİ.
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
napayım ya adımı oduna çıkarttınız olmazki böylegülücük yaa bence de suçlamayın o hala benim içni değerli kimseye de bişey söyletmem hem benimde hatalarım varmış demekki tam sevdirememişmi kendimi.Allah herkez için hayırlısını verir zaten rahat olungülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Babalar Önde Gider
Atmaca valla kardeş o kadar uzun ki destan yazmışsın resmen üşendim okumadım valla yalan değil ama sana güzel bir türküyle cvp vereyim yinede.... Nede Olsa Kışın Sonu Bahardır Buda Gelir Buda Geçer AĞLAMa:D
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.