You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

“AKP-paralel yapı kavgası” Ergenekonculara yaradı

“AKP-paralel yapı kavgası” Ergenekonculara yaradı

Profesör
RE: “AKP-paralel yapı kavgası” Ergenekonculara yaradı
Eskiden bir saha da iki takım oynar/mücadele ederdi. Şimdilerde bir sahada üç takım mücadele ediyor.
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"böl, parçala, yok et" taktiği..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
dün bir kadın gördüm meydanlarda istanbulda, bir elinde ilker başbuğ posteri, bir elinde türk bayrağı boynunda berkin posteri asılı acayip bişey,

saçlar sapsarı boya, kafada güneş gözlüğü kılık düzgün sosyete bişeydi,

istiyorki mapustan yeni çıkan emekli paşa darbe yapsın, rakının şişesi 5 liraya insin, pkk lı provokatörler her yanı yakıp yıksın, ulusalcı denilen kemalistler osmanlının tüm mirasını yok etsin,

esrarı çekip kafayı bulan üniversiteliler camilere dalsın gece orada sabahlasın, aşık üniversiteli talebeler parklara çadırlar kurup kafayı çekip kızlı oğlanlı devlet millet düşmanlığı yapsın

bunu istiyor herhalde sosyetik ulusalcı kemalist elit hanımefendi ? ne olduğu ne istediği de belli değil gerçi gülücük

valla bilemedim

ama baktım bugün berkin için bağıran kuduran o kudurmuşlar dün dhkpc kurşunuyla şehit olan askerden yeni gelmiş burak can karamanoğlu için yüyüyüp sağa sola sataşmıyorlar ?

benim adım burak can karamanoğlu, burak üşüdü burak acıktı diyen kimse yok ?

evet anladıkki ölen türk çocuğu için kimse haykırmıyor, ses yok ?

neden acaba ?

sizi kudurmuşlar sizi, niyetiniz apaçık bu ülkeyi kaosla felakete götürmek belli

izin vermeyeceğiz, devletimizin arkasındayız,bu devlet bu millet sahipsiz değil, başbakanı cumhurbaşkanı erkleri görev başında

emekli paşalardan marjinal sol örgütlerden medet uman zavallılar kudurup sağa sola saldırmayınız

şehitler ölmez vatan bölünmez , ezan susmaz bayrak inmez
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-03-2014, Saat:04:21 PM, Düzenleyen: Millet.
Yeni Üye
içimden geleni vicdanıma danışarak yazdım sn.çakyamuni, içim acıyor, dimağsız benliğini yitirmiş zombileşmiş allah kitap şaşırmış dolduruşa gelmiş bir güruh serseri mayın gibi sokaklarda, önüne ne çıkarsa saldırıyor yakıyor yıkıyor, içim acıyor, bu vatan bizim ama sokaklardaki topo topu 10 bin kadar şuursuz mahvediyor vatanımı bölüyor yıkıyor yakıyor, başörtüme, namusuma, evime dükkanıma ekmeğime ,ibadethaneme mahremime allahıma kitabıma göz dikmiş ağzı köpüklü bir güruh polise demirbilya atan bir çocuğun posterlerini boyunlarına asmış bana hak hukuk demokrasi dersi vermeye kalkıyorlar.Rabbime sığınıyorum ama bir gözümde açık.bu vatan sahipsiz değil başsız değil.eğer bu milletin öfkesini görmek istiyorlarsa bu karşılığı sokaklarda bulamayacaklar.millet bu azgınlara ve onlar dolduranlara cevabını sandıkta verecek.en güvendikleri kaleler allah dostlarının olacak.rabbim vekildir.allah kadirdir.
İzmir yüce rabbimin izniyle tekrar nurlanacak ve Binali beyin olacak.ve bu sokalardaki azgın güruha en büyük tokat milletimizin seçim zaferi olacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.