You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

‘Bu, tam benim istediğim gibi muhteşem bir gün!'

General
Bir gazeteci 102 yaşındaki bir adamla röportaj yapmak üzere evine gider. Gazeteci yaşlı adama ilk olarak bu kadar uzun yaşamasını ve bu yaşta böyle sıhhatli, dinç ve neşeli olmasını neye borçlu olduğunu sorar. Beklediği cevap, hiç sigara içmedim, kendimi yormadım, yoğurt yedim, ayran içtim, sabahları spor yaptım türünden bir şeydir. Ancak, ihtiyar adam, gazeteciye şu cevabı verir:
“Evlat, Tanrı 'nın bana lütfettiği her gün, erkenden yatağımdan kalkar ve halime şükrederek pencerenin önüne giderim. Bir-iki dakika dinlendikten sonra, hava ister güneşli, ister yağmurlu, ister sıcak, ister soğuk olsun kendi kendime şunları söylerim: ‘Bu, tam benim istediğim gibi muhteşem bir gün!'
Her gününüzün MUHTEŞEM bir gün olması dileğiyle...
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: ‘Bu, tam benim istediğim gibi muhteşem bir gün!'
İşte güzel görüp, güzel düşünmek..
teşekkürler.
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
görmek war görmek war .. Teşekkürler .. Güzel görmek duasıyla inşallah ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hayat herkese aynıdır fakat herkes aynı degildir ki aynı şekil görüpde baksın...

paylaşım çok güzel anlamlı..

biz nasıl görmek istiyorsak öyle ilerliyoruz şuda bir çelişkidir nasıl istiyorsak da öyle göremiyoruz mümkün mü sizce...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
tabi ki...

Geleneğimizde her insan bir değerdir. Onu değerli kılan, yaratılıştan sahip olduğu fıtri durumudur. Değerin kaynağı; Allah''ın, ona kıymet vererek onu yüceltmesi ve yeryüzünü ona amade kılmasıdır. Ya da diğer bir yaklaşımla yeryüzünü ona emanet etmesidir. Emanete ehil olan insanın değeri buradan doğar.

yani amacımızı görmeyip ilerlemek mi yada

amacımızı görüp ilerlemek mi..

orada bir çelişki demişim buda bana göre gerçektir istedigimiz herşeyi göremiyoruz ama görmek istedigimiz gibi hayatımızı yaşıyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Güzel bakıp güzel görmeli insan,yetinmeyi bilmeli.
Allah Razı Olsun ÇAğrım

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
Muratcan ben sana şunu söyleyim; her giden menzile varamaz, ama varanlar şüphesiz ki
gidenlerdir, denmiş...

Güzel görmek için kalp aynası da güzel ve temiz olacak, kirli olursa göreceği de ona göre olur..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-12-2014, Saat:03:48 PM, Düzenleyen: Zehan.
Uzman
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.