You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© Sadece Hisset ©

© 9492.698875 ©
© Sadece Hisset ©
Gözlerini Kapat.. Sadece Hisset Yazdıklarımı
ve Daha Fazlası..

Gözüne kapat.. Sadece Hisset yazdıklarımı..

Buna hakkım var..Hem senin İçin hemde bu acizane varlığım için.. İyi Oku ve dinle.. Sana diyorum evet sana gözleri ile beni büyüleyen kalbi melek sana diyorum..

Yazdıklarımı iyi dinle ve oku..

Her Cümleler sana Ben ol bir kere.. Beni kendi yerine koy...

Evet Bu yazdıklarımın şahaseri sensin..! Senin varlığın ve iç karartan o masum Güzelliğin.. .

Güzelliğin Canımı yakıyor.. Masumluğun her gün beni benden alıyor götürüyor papatya diyarlarına.. Su veriyorum ve topraklarla besliyorum senin gün gün.. Sana sevgimi açsam başaramıyorum..

Diyemiyorum sana..

Gülme bana tebessüm gösterme Lütfen..Herşeyim sende gizli ve varlığımın sebebi sensin..

Bak Ezberimsin ne diyor ;

Seni sevdiğini haykırıyor.. Bağırıyor Seviyor seviyor..

Sevmek ;

O iç karartan güzelliğiyle bir olmak..Ve Seninle hayat bulmak geçmişine..

Evvet..!

Sen..

Sana diyorum sana..

Ben değilim deme.. O sensin çünkü.. Şuan tam karşımdaki tüm bu güzellikler Dünyama onur olmaya ne dersin_?

Hadi uzat versene elini..

SenSen..! Evvet Sen.. Sana Diyorum Sana..

Selam, Dua ve VEFA ile______________________________________________________________Cesses
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: © Sadece Hisset ©
eyvallah ALLAH razi olsun...bu yazi benim için çok önemli bir yaziydi paylaşmak istedim...duygulanip birşeyler hissetmen çok güzel ve fayda verici okudugun için tşkler ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-12-2009, Saat:06:29 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: © Sadece Hisset ©
Evet cok güzel Allah razı olsun ..
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.