"bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.CAN YÜCEL..
karşındakinin gözlerinin içine bakmaktan korkma.düşündüklerini herzaman açıkça söyle ve sonunda (hak etmesende)düşeceğin yenilgiyi kabul et.
sonucun iyi olacağını beklerdiniz değil mi?ama ne yazıkkibu kadar açık sözlü olmak,kendine güvenmek,insanlara olduklarından daha fazla değer vermek,kendinize olduğu kadar karşınızdakine de güvenmek çoğu zaman kaybetmenize neden oluyor.
"hayat herzaman düşlediğiniz ve düşündüğünüz kadar adil olmayabilir."
Hayatımız boyunca pek çok konuda karar vermek zorunda kalırız.verdiğimiz kararların doğru yada yanlış olduğnu bilmesek bile yanlış olma riskini göze alarak doğru olanı buluruz.
birşeyleri riske atabilmek atabilmek için kendimize güvenmemiz gerekir."riske girmeyen ilerleyemez.kaplumbağa bile ilerleyebilmek için boynunu dışarı çıkarmak zorundadır."(LA ENDRİ)
[/align]
Yaşayabilmek için birçok şeyi göze almak,çaba göstermek gerekir,kendine güvenmek gerekir.insan doğduğu anda bile kendine güveni olmasa nefes alamaz.çünkü biliyormusunuz bebeklerin ilk doğduklarında ağlamalarının sebebi aldıkları ilk nefesin ciğerlerini yakmasıdır.yani acı çekerler.sadece yaşayabilmek için.yani nefes alabilmek için ağlamayı,yürüyebilmek için düşmeyi,kazanmak için kaybetmeyi göze alması gerekir.
"KIYIYI GÖZDEN KAYBETMEYE CESARET EDEMEYEN ASLA YENİ OKYANUSLAR KEŞFEDEMEZ"ANDRE GİDE
![[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]](http://img147.imageshack.us/img147/9978/9qfd91186dd20fz6.gif)
üşünmek: helede bu zamanda :kafamkarıştı: