You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© "gelebilseydik bir kerecik göz göze ey yaşamak" ©

© "gelebilseydik bir kerecik göz göze ey yaşamak" ©

BOŞ ÇERÇEVE!
RE: © "gelebilseydik bir kerecik göz göze ey yaşamak" ©
makyaj cok kötü bişeymi yaw kadınlar süslenmeli bence tabiki dışarda deil eşine yani yanlış anlaşılmasın...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©

Her sabahın bir bugünümüzü daha dün ettiğini bilmez gibiyiz. Her nefesin hesaptan düşüldüğünü hissetmeyiz.

tşkler ECRİN gülücük

sakin o damla yere düşmesin düşerse deryalara akar derya olur ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Allah (c.c.) razı olsun çok güzel yorumluyorsun... utanmak ayrıca makyaj üzerinde durmuyor daha derin anlamları var konun okuyanlar için gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ALLAH im senden de razi olsun...çok güzel düşündürücü konular oldugu için güzel yorum cikiyor galiba gülücük...paylaşim güzel Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Güzel gören Güzel düşünür;güzel düşünen hayatından lezzet alır...sana tşk.etmekten hiç yorulmayacagm galiba...çok tşklr gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.