İslami Forum

Tam Versiyon: Bu İslam düşmanı papaza ne cevap vermeliyim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kardeşim öğretmekten önce öğrenmek ile mükellefiz.
Senin de ikrar ettiğin gibi madem bilmiyorsun önce öğrenmeye bak, kimseye laf yetiştirmeye çalışmaya gerek yok.

Linkteki iblis kılıklı, ayetleri kafasına göre yorumlayarak yazıyor. Aslı ile alakası yok. Lütfen Allah rızası için iman ediyorum dediğin kitabı (Kur'anı) oku anlamaya çalış. Sahtekarları takip etmeyi cevap yetiştirmeye çalışmayı bırak.
Peki öğrenirken öğretsek olmazmı?Ben şu anda bir yandan öğrenirken bir yandan bildiklerimi islam düşmanlarına karşı kullanıyorum.Neden yapıyorum fikrin varmı?Senin mantığına göre ben öğreneyim yeter ... diğer taraftan adam Allaha ,peygambere dil uzatsın sorun yok ben sadece öğreneyim ,,milyonlarca müslümanın aklını karıştırsın banane ben sadece öğrensem yeter.. İlim öğrenmek yeterli,yaymak benim işim değil ki siz alimlerin işi fakat ilginç olan sizde uğraşmıyorsunuz uğraşana da yapma diyorsunuz .Videolarla bakın sizin dininiz yalan desin ama ben sadece öğrenmeye devam ediyim hatta kimseye laf yetiştirmiyim ne gerek var dimi ?Sen bir hocaysan yaptıklarımızdan sorumlu olduğumuz kadar yapmadıklarımızdan da sorumlu olduğumuzu biliyorsudundur Senin bana yardımcı olman gerekirken birde yapma diyorsun ya.. işte o yapmadığın için sorumlu olacaklarından biride bu .Diyelim ben senin dediğini yaptım sadece öğrendim " aman banane dedim size laf mı yetiştiricem dedim " diğer müslümanlarda senin gibi dedi .Peki o zaman videoyu izleyen imanı zayıf yada imanla imansızlık arasında giden adam buna inanmıycak mı ?Öyle ya ne ne gerek var niye laf yetiştiriyoruz ne gerek var islamın yayılması için mücadele edelim ki bırakalım isteyen Allaha yalancı kurana safsata desin biz öğrenmeye devam edelim sadece .Sen sadece burda (zaten) müslüman olanların abdest nasıl alınır namaz nasıl kılınır sorularına cevap ver yeterli . iman ediyorum dediğin kitabı (Kur'anı) oku anlamaya çalış diosun yapmaya çalıştığım zaten bu Ama keşke birazda sen anlasaydında elini taşın altına koymadan mücadele etmeden olmadığını anlasaydın Ben bu siteye zaten uğramam bidaha yazdığınıda okumam çünkü bu aynen bunu söyliyceksin "Ben ilim yayma demedim de önce öğren demek istedim " . Kafana göre takıl hoca efendi.Ama Altta ne yazıyor bi oku bide eğer dürüstsen ,mertsen bu yazıyı hiç silme herkes okusun kendi kararını versin Bakalım kaç kişi sana haklısın diycek

Cihat nedir

İslâm'ın yükselmesi, korunması ve yayılması için her türlü çalışmada bulunmak, uğraşmak, gayret sarfetmek ve bu yolda sıcak ve soğuk savaşa girmektir.
hssktr ordan...

demen yeterli.başka söze gerek var mı?baska ne denir yani?

ha insan gibi bilimden yana konuşacaksa buyursun önce incilin/tevratın orjinalini çıkarsın koysun masaya.akabinde karbon 14 testi/yaş tayini, var mı?öpeyim başıma koyayım ama yemez tabi.

mışmışla mişmişle bu iş olmaz.orjinal el yazmaları çıkartıp adam gibi gösterecek ve sonra incil değişmedi diyecek.ortalıkta daha incilin orjinal dilde yazıldığı kitap yok milletin yazdığı incili tanrı kitabı diye yutturacak.oldu.çay kahvede ikram edelim.
Müslümanları kandıramaz.