Forum Gündemi:

Konu Başlığı : Özgün Tarifler

*
Bu konu; tarihinde açılmış olup, 9 defa yorumlanmıştır.
Konu Sahibi : sessizlik
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#1
21-04-2020, Saat:04:57 PM
İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!

Bir malatyalı olaraktan elcağizlarimla yaptığım içli köfte fotosunu atmak isterdim ama resim eklemeyi yapamadım bir türlü, bu sene evlere davet edemeyiz belki ama hane halkını mutlu edebilirsiniz. Doğuda haşlanıyor daha hafif isterseniz kızartın, afiyet şifa olsun
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Çevrimdışı
Yönetici
*******
4,761
mesajlar
597
konular
4,746
REP PUANI
Dec 2011
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#2
21-04-2020, Saat:07:37 PM
İçli köfteye bayılırım gülücük
Sabret,    Şükret,    Seyret...
Çevrimdışı
Yönetici
*******
6,000
mesajlar
297
konular
5,327
REP PUANI
Jun 2015
(Kayıt Tarihi)
Erkek
(Cinsiyet)
#3
22-04-2020, Saat:11:08 AM
Kürt arkadaşlarım vesilesi ile tanıştığım ikinci lezzet.

Birincisi Van otlu peynir ki mucidinin eğer iman sahibi ise Allah'ın ona rahmet etmesi için dua etmişliğim var. :D
....


Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#4
22-09-2020, Saat:05:10 PM
Bir foto ekletmeyi öğretmediniz ya
alacağınız olsun
maharetlerimi ortaya dökemiyorum =)
zaten alpi başkanla da yıldızımız uyuşmuyor =)
emme yobaz çıktı muhalif huysuz ihtiyar =))))
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Çevrimdışı
~Laedri~
*
4,888
mesajlar
469
konular
5,847
REP PUANI
Yeni Üye

Sep 2014
(Kayıt Tarihi)
Erkek
(Cinsiyet)
#5
22-09-2020, Saat:10:54 PM
Acayip tostu oluyor kasar ile karıştırınca otlu peyniri.
Bende Bitliste glorik yemiştim böbrek yağından yapılmış küçük içli köfteler gibi ayni..
Ama bol yağlı olduğu için sevememistim.
Çevrimdışı
Administrator
*********
18,105
mesajlar
1,145
konular
12,990
REP PUANI
Administrator

Feb 2008
(Kayıt Tarihi)
Erkek
(Cinsiyet)
#6
23-09-2020, Saat:12:09 PM
(22-09-2020, Saat:05:10 PM)sessizlik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Bir foto ekletmeyi öğretmediniz ya
alacağınız olsun
maharetlerimi ortaya dökemiyorum  =)
zaten alpi başkanla da yıldızımız uyuşmuyor =)
emme yobaz çıktı muhalif huysuz ihtiyar  =))))


İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!
adresine fotonun urlsini almak için yüklüyoruz. Sonra çıkan bölümden Forumlar : bbcode
için olan urlyi olduğu kopyalayıp foruma yapıştırdığında fotoyu eklemiş oluyorsun.
Zahmetli gibi görünse de çok kısa süren bir işlem. Aynı anda birkaç foto yükleye biliyorsun.
İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!
,İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#7
23-09-2020, Saat:12:43 PM
İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!


Oldu mu ,
herkes için vazgeçilmez olan yaprak sarması
tencerenin dibine bir parça kemik koyun
ve bulgurla sarın
afiyet ola
teşekkürler sn admin
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#8
23-09-2020, Saat:12:44 PM
ahaha olmuş
öyle olmuş ki tencerenin bütün çiziklerini görebiliyorum =P
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#9
29-09-2020, Saat:06:43 PM
İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!


Kapya Biber Ezmesi

3 kg Kapya biber
1 su bardağı sirke
Bir su bardağı zeytinyağı
3 baş sarımsak
Yarım bağ maydanoz
5 adet domates
3 4 adet közlenmiş patlıcan
bir buçuk yemek kaşığı  kaya tuzu


Kapyalarımızı güzelce yıkayıp fırınlıyoruz  45  60 dk arası kabukları soyulacak kıvama gelecek
Fırından çıkarınca tepsiye alıp poşet geçirin 20 dk bekletin kabukları kolay soyuluyor
ilk önce tencereye domatesleri koyuyoruz ( kabuğunu soyarak küp küp doğrayıp öldürüyoruz)
sonra kabukları soyup doğranmış kapyaları ekliyoruz
sirke ve yağıda ekliyoruz en son maydanoz ve sarımsağı koyuyorum 
patlıcanlarda zaten közlendiği için sarımsak ve maydanozdan önce  10 15 dk birlikte pişmesi kafi
sıcak sıcak konserveliyoruz
ister kahvaltıya ister yemek yanına meze olarak isterse makarnaya sos olarak tüketebilirsiniz
harika bir lezzet gerçekten
afiyet ola  =)
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ
Çevrimdışı
Forumcu
*
574
mesajlar
77
konular
565
REP PUANI
Yeni Üye

Jul 2016
(Kayıt Tarihi)
Kız
(Cinsiyet)
#10
29-09-2020, Saat:06:49 PM
İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!


İlk yaptığımda bu kadar dağılmamışlardı
Kabak çiçeği dolması  =)
hiç yediniz mi 
Allah ın nimeti ne hoş ya 
hamdolsun
بِدُعَآئِكَ رَبِّ شَقِيًّ


Hızlı Menü:


Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi