Konu Başlığı : Erdoğan şehit çocuklarına yakın ilgi gösterdi
Profesör
- 38,989
- mesajlar
- 2,620
- konular
-
26,561
- REP PUANI
- Mar 2013
- (Kayıt Tarihi)
- Kız
- (Cinsiyet)
30-07-2016, Saat:03:10 PM
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitleri Anma Programı'nda, kahramanca canını veren şehitlerin aileleriyle buluştu.
Erdoğan şehit çocuklarına yakın ilgi gösterdi
Erdoğan, programın yapılacağı salona girdikten sonra darbe girişimi sırasında şehit olanların yakınları ile gaziler ve gazi yakınlarının bulunduğu sıralara giderek buradakilerle bir süre sohbet etti.
ŞEHİTLERİN AİLELERİ BİZE EMANET
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım konuşmalarında şehit ailelerinin yalnız bırakılmayacağını, şehit yakınlarının kendilerine emanet edildiğini vurguladı.
(Darbecilere ilk kurşunu sıkan Şehit Ömer Halisdemir'in oğlu)
Yıldırım, konuşmasının bir bölümünde devlet ve milletin kahraman şehitlerin yakınlarını ebediyen koruyacağını ve onlara sahip çıkılacağını söyledi.
ERDOĞAN: SAHİP ÇIKMAK NAMUS BORCUMUZDUR
Şehit yakınlarına Terörle Mücadele Kanunu'ndaki tüm hakların aynen tanındığını belirten Erdoğan ise
"Ülkesi ve milleti için canını ortaya koyan bu kardeşlerimizin emanetlerine sahip çıkmak, bizim namus borcumuzdur." ifadesini kullandı.
![[Resim: 8kWiS_1469879806_0766.jpg]](http://image.cdn.haber7.com//haber/haber7/photos/2016/30/8kWiS_1469879806_0766.jpg)
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi