(05-11-2017, Saat:08:59 AM)Noyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İslamiForum.Net sitemizdeki linkleri görebilmek için sitemize buraya tıklayıp üye olmanız veya giriş yapmanız gerekiyor.
Sitemize üyelikler ücretsizdir!Hiçbir günah gizli kalmaz. ALLAH isterse ortaya çıkarır sebep siz veyahut başka sebeplerle.
Başkalarının aile içine karışılması taraftarı değilim. Bunu neden kendinize görev edindiniz ki. Su akar yolunu bulur
İstediği günahı açığa çıkaran istediği günahı örten ALLAH elbet her kulu gün gelecek günahları ile yüzleştirecek biiznillah
Eğer açığa çıkmasında sebep sizseniz zaten Rabbim şimdiye kadar sebepleri ortaya koydurtturdu...senin dilini kalbini lal etmezdi..bu sürede düşünme aşaması vermezdi sana...belki bu olay o kişinin zina sınavı seninde dil sınavın bilebilirmisin
benimde bu gözlerimin gördü gördüğü oldu .çok şeylerde duydu kulaklarım ..ne ailelere dram olacak olaylara şahit oldum...ama Rabbim dilimi lal yaptı sebep olmama mani oldu..
ama ben ısrarla bu lal dilimi çözmek için uğraşmadım...
demek istediğimi anladınız mı zaten açığa çıkmasında sebep siz olsaydınız bu sorular için burda olmazdınız...çoktan sebep olup günahı ortaya koymuştunuz biiznillah