You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© 9492.698875 ©
© DİLEK ©
[Resim: 90818993yg1.png]
[Resim: 39518795pm8.png]
[Resim: 84219386mw5.png]
[Resim: 55712913wh8.png]
[Resim: 41350636ce7.png]
[Resim: 63016146ru2.png]
[Resim: 81327112nt9.png]
....ALINTI

VALLA GECE BUNA BENZER Bİ OLAY GELDİ BAŞIMA KALKTIM ŞÜKÜR NAMAZI KILDIM VE İNANILMAZ ZOR DURUMDAYDIM VE KURTULDUM ACAYİP DERECEDE SEVİNMİŞTİM ÇOK ŞÜKÜR ALLAH' IMA... ALLAH A DUA EDİN SAMİMİCE...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: © DİLEK ©
Elhamdülillah rabbimiz bizim için en hayırlısını biliyor.
Rabbim hepimize en hayırlısını versin!..

Cesses kardeşim! ne oldu merak ettim şimdi sakıncası yoksa söylermisin?
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: © DİLEK ©
Rabbimin herşeyin hayırlısını vericenden hiç bir zaman şüphe duymadım ve bunu çok dersler aldığım bir takım olayları yaşadım o en iyisini bilir!!
Allah razı olsun cess...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Çok güzeldi tşk Ces...
Ne oldu aceppp söle bakımmmifade
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
PAYLAŞIM GÜZELDİ KARDEŞİM EMEĞİNE SAĞLIK...

KULA KUL OLMAK İÇİN ATILMADIK MEYDANA,

BİZ YANLIZ HAKİKATE,HAKK'A SECDE EDERİZ!

NASIL GİRDİYSE DAVA SAHİPLERİ ZİNDANA,

BİLSİN Kİ KAHPE DEVİR BİZDE ÖYLE GİRERİZ!...
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
Cvp: © DİLEK ©
free Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Elhamdülillah rabbimiz bizim için en hayırlısını biliyor.
Rabbim hepimize en hayırlısını versin!..

Cesses kardeşim! ne oldu merak ettim şimdi sakıncası yoksa söylermisin?

s.a gece program yüklüyodum pc ye virüs girdi pc acılmadı dua ettim çok icten ama nasıl olduysa tekrar actım pc yi ve seri bi şekilde bi yerlere girdim girdim girdim hemde anlamadıgım yerlere girdim ugraştım bilmedigim halde ve virüs silindi hem çok sevindim hemde şaşkınlık içinde kaldım ve çok şükür ettim ALLAH a....Allahtan isteyin umutsuz olmadan belki sizin istediginiz gibi degil ama degişik bi yoldan istediginizi gercekleştiriyo sonuc aynı oluyo...sizlerdende Allah razı olsun..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.